Plată și livrare

Expedierea produselor

Expediarea produselor se va face după ce veţi primi confirmarea pe mail a faptului că aveţi comanda înregistrată în sistem si dupa ce comanda este confirmata telefonic (vă va suna un reprezentant Plaja.biz).
Comenzile trimise dupa ora 15:00 se vor expedia în ziua urmaroare (lucratoare).

Livrările se fac oriunde în ţara (România), prin:

Curierat Rapid (UrgentCargus): în termen 24-72 h (lucratoare) Pret: 16 Ron
Curierat Rapid (Cu verificare colet): în termen 24-72 h (lucratoare) Pret: 22 Ron (Doar la plata cu cardul) In cazul in care se refuza coletul, suma inapoiata va fi doar contravaloarea produselor, fara taxa de curier.
Curierat Rapid Livrare cel tarziu a doua zi la ora 12 (pentru comenzile facute pana in ora 15): Pret: 29 lei (Doar la plata cu cardul) – Valabil doar in localitatile principale unde UrgentCargus ofera acest serviciu, NU ESTE DISPONIBIL IN LOCALITATI CU KILOMETRI SUPLIMENTARI

TRANSPORT GRATUIT la comenzi de minim 199 lei (PRIN SERVICIUL CURIER RAPID)

Adresa de pe comandă trebuie să fie adresa unde vă poate găsi curierul între orele: 9.00-17.00, dacă nu aţi specificat alte ore în comandă.

Deschiderea coletului la livrare

Dupa ce ai plasat o comanda, probabil iti doresti sa vezi produsele cat mai repede, ei bine, atunci cand coletul ajunge la destinatie, il poti deschide sa vezi produsele in prezenta curierului. Verifica daca produsul sau produsele sunt cele comandate de tine, daca culoarea e ceea ce ti-ai dorit sau orice alta nelamurire. Daca ai ales aceasta optiune, curierul este obligat sa astepte cat timp tu verifici continutul coletului. Aceasta optiune nu presupune si probarea artcolelor, ci doar verificarea lor.

Daca alegerile facute nu sunt pe gustul tau sau sunt sub asteptari (indiferent ca e vorba de culoare, material, calitate etc.) poti opta pentru returul acestora pe loc, refuzand coletul.

Trebuie sa stii: daca alegi sa returnezi articolele dupa ce ai verificat pachetul, e important sa stii ca trebuie sa returnezi toate produsele, nu poti refuza unul singur sau doua si sa le pastrezi pe celelalte.

Daca alegi returul dupa verificarea pachetului, costul de transport al returului (de la dvs la noi) este din partea noastra.

Plata produselor

Ramburs la primirea coletului. Se face la livrare marfii, in lei, la valoarea din momentul confirmarii prin email sau telefonice a comenzii. Incasarea banilor se va face de catre agentul care efectueaza livrarea.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Shopping Cart