Termeni si conditii

Cine suntem

bahia.ro furnizeaza servicii clientilor sai in urmatoarelor conditii. Daca acceptati sa utilizati site-ul bahia.ro, acceptati si sunteti de acord cu conditiile exprimate in continuare.

Confidentialitatea datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, bahia.ro are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata (persoana de la care se colecteaza datele), partenerii contractuali ai operatorului, societati bancare, birouri de credit, servicii de curierat, acestea fiind necesare in scopul stabilirii contactului cu clientii, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si in scopul indeplinirii la timp si cu operativitate a livrarii comenzilor, precum si in scopuri de marketing direct.

Bahia.ro poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă ni le furnizați voluntar.
Bahia.ro nu vinde, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terți.

Formularul de înregistrare prezentat pe site-ul www.bahia.ro cere informații prin care puteti fi contactat sau identificat, acestea fiind din categoria datelor de tip “business contact”.

Folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:

•facturării produselor/serviciilor comandate de către dumneavoastră.
•livrării acestora.

Bahia.ro nu colectează date pentru plățile online. Plățile online sunt efectuate prin servicii de tip “third party” precum ePayment.

Bahia.ro colectează informații și le prelucrează în date statistice despre ce pagini accesați în interiorul siteului, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat. Bahia.ro poate folosi în cadrul site-urilor cookies, stocând temporar date cu caracter personal în următoarele scopuri:

•Pentru a îmbunătăți securitatea accesului.
•Pentru a îmbunătăți uzabilitatea și a vă furniza un serviciu cât mai bun.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele la plată către următorii destinatari: Băncile implicate în plătile online, Organismele Internaționale de Carduri și Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, către instituțiile abilitate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus uneidecizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. De asemenea refuzul dvs expres de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste.
Bahia.ro face toate eforturile pentru protejarea informatiilor dumneavoastra in timpul transmiterii acestora intre computerul dumneavoastra si server-ul nostru.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Descrierea produselor

Incercam să vă prezentam cat mai detaliat şi corect produsele prezente pe website. Totuşi nu garantam că descrierea produselor şi conţinutul acestui website este lipsit de erori, completă şi actuală. Dacă un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau fotografiei sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situaţiei este de returnare a produsului nefolosit.

ATENTIE: Imaginile au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Nuantele produselor pot fi usor diferite in functie de setarile monitorului dvs. Diferentele usoare de nuante nu pot fi considerate defecte.

Asezarea imprimeului in functie de incadrarea la croire in procesul de productie de asemenea nu poate fi considerat un defect.

Contul dumneavoastra

Daca folosti site-ul PBahia.ro sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul Bahia.ro.

Review-uri si comentarii

Vizitatorii pot publica pe site-ul bahia.ro review-uri si comentarii generale sau pentru produse, in sectiunile special concepute pentru acest lucru.

Politica preturilor

Preturile produselor afisate pe site sunt exprimate in lei, includ TVA-ul. Va rugam cititi sectiunea Livrarea Produselor, pentru detalii privind costurile de transport.
Clientul are dreptul de a se razgandi cu privire la achizitionarea produselor comandate insa este de acord cu urmatoarele conditii:
In cazul in care clientul se razgandeste inainte de momentul livrarii produsului, atunci acesta nu datoreaza contra valoarea cheltuielilor efectuate de transport.
In cazul in care clientul se razgandeste (expres sau tacit) in termen de 14 zile de la momentul livrarii produselor (din momentul in care clientul receptioneaza produsul) atunci acesta este obligat sa returneze produsul in stare perfecta.

SC DANS ONLINE SRL / Str. Independentei, Nr.9, Bl. 6F, Ap.9. Craiova, Dolj. CUI: 43898240. Nr. inreg. J16/737/2021

Shopping Cart